Spännande skjutspel

Det är tur att det finns andra sätt att träna pistolskytte på när du inte har möjlighet att gå till skjutbanan. Inte för att det fysiskt sett skulle vara omöjligt, skulle det nog bli ganska långtråkigt att dag efter dag bara ge utlopp för sitt skjutarintresse på skjutbanan. Därför är det bra att passa på att öva hemma i ett helt annat format för att angripa skjutträningen från ett annat perspektiv. Nuförtiden finns det så många bra digitala skjutarspel som passar alla möjliga konsoler. Här nedan kommer några tips på skjutarspel som jag kan rekommendera er:

Sniper Elite III

Sniper Elite III är ett taktiskt actionspel figurerat i tredje person som utspelar sig i Nordafrika under andra världskriget. Spelet är utvecklat av Rebellion och släpptes i juni 2014. Sedan dess har spelet fått mycket uppmärksamhet och det har fått väldigt bra kritik. Huvudpersonen i spelet heter Karl Fairburne och är en soldat som får reda på en ytterst välbevard hemlighet. Det finns tydligen ett underverksvapen som är programmerat av nazisterna. Under spelet är det du som tar skepnaden av Karl Fairburne och får vara med om den spännande upptäckten. Spelaren använder sig primärt av ett krypsskyttsgevär, men även andra vapen förekommer som till exempel handgranat. Ett trovärdigt inslag är att spelaren måste hålla andan för att kunna få in ett perfekt sikte och skjuta fienden rakt. Grafiken är mycket välutvecklad och det känns som att du får ta del av en levande film.

Som många andra moderna spel, går det utmärkt att spela flera spelare samtidigt och det finns flera olika spelfunktioner att välja bland. Jämfört med de tidigare utgåvorna av Sniper Elite, har en del förbättringar gjorts i den tredje versionen. Ett exempel är att kroppen visualiseras på ett mer verklighetstroget sätt och det går till exempel att få se ett tvärsnitt av blodcirkulationen, skelettet och musklerna när din kula träffar en motståndare. Tidigare har spelaren kunnat skjuta fordon, vilket inte har resulterat i så mycket mer än ett ordentligt skott. I Sniper Elite III kan spelaren inte bara skjuta fordon, utan även av att inaktivera dem. Sniper Elite III går att spela på Xbox, PC och Playstation 4. Sniper Elite IV släpps i 14 februari 2017.

Gunslinger Online Slot Machine

Det här är ett hisnande online casinospel med tema från Vilda Västern.Det finns många olika spelfunktioner där ett exempel är att du bland annat kan skjuta whiskey-flaskor för att samla ihop poäng till free spins. Spelet erbjuder tre olika bonusfunktioner; free spins, en metod som fungerar som en prisjägare-funktion och ett bonuskortspel. Det finns en tilltagande jackpot som ökar ju mer du spelar bonuskortspelet. Det märks att spelutvecklarna har lagt ned mycket omsorg på spelets design. Det ger verkligen en riktig Vilda Västern-känsla medan du spelar.

Förutom bra spelfunktioner, bjuder denna glada föreställning även på ett gäng trovärdiga animeringar vid sidan om spelfältet. Det ger en ännu mer tvättäkta spelupplevelse. Musiken hänger med spelets gång och går upp i tempo när du samlar ihop bonussymboler.